Beauty

Pretty Little Liars fans opgelet: Shay Mitchell lanceert een nieuwe lijn

Actrice Shay Mitchell gaat een samenwerking aan met Smashbox en wel een hele goede. Ze lanceert een bijzonder aantal nieuwe producten!

We horen tegenwoordig zo vaak voorbijkomen dat er een nieuw oogschaduw palet wordt uitgebracht, maar de Pretty Little Shay brengt wel zeven paletten in één keer uit! Dat is voor ons ook nieuw. De actrice is dolenthousiast, laat ze op Instagram weten. 

De zeven paletten zijn allemaal gebaseerd op een individueel thema, met twee grote neutrale kleuren en zes hoog gepigmenteerde kleuren waar je eindeloze hoeveelheden looks mee kunt creëren. Van 'Metallic' gebaseerd op intense schaduweffecten tot 'Matte' die is gevuld met fluweelzachte alledaagse tinten. Maar ook een glitter palette ontbreekt niet: de 'Golden Hour' is geïnspireerd door Los Angeles, waar het hoofdkantoor van Smashbox zich bevindt. Genoeg keuze dus!

De campagnefoto's zijn gemaakt door de oprichter van Smashbox himself, Davis Factor. Ben jij een echte Shay fan of kun je nog een fijn palet gebruiken? Dan zijn deze beauty's echt iets voor jou. Helaas zijn ze op het moment nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar we gaan ervan uit dat hier nog verandering in komt. Bekijk de paletten hieronder!

 












Deel dit artikel
Back to top