Fashion

Héél slecht nieuws voor de fans van VS Angels Behati Prinsloo en Candice Swanepoel

Behati Prinsloo en Candice Swanepoel behoren tot de 'oude garde' van de Victoria's Secret Angels maar doen zeker niet onder voor de nieuwe lichting modellen die het merk aanstelde. Toch is er nu slecht nieuws voor de dames én hun fans!

Dit najaar bevielen ze allebei van een kindje en hoewel ze alweer helemaal in shape lijken te zijn, lopen de modellen dit jaar niet mee met de Victoria's Secret show die aanstaande woensdag gehouden wordt. Doutzen was vier maanden van de bevalling wel alweer op de Victoria's Secret catwalk terug te zien en Adriana Lima presteerde het om twee maanden na de delivery alweer op de runway te paraderen.

Candice en Behati zijn allebei dan ook best verdrietig dat ze dit jaar niet van de partij zijn. "So hard for me to disappoint the people that always root for me, I wish I was there making you all proud", aldus Candice op Instagram. Behati: "To the girls and crew, good luck in Paris, me and Dusty Rose will be cheering. I know the blood sweat and tears that goes into the making of this show and also being in it, this would have been my 10th year."

Wat vinden jullie: goed of niet dat de dames het nog even lekker rustig aan doen na de bevalling?

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top