Fashion

Hier scoor jij (maar ook de Kerstman) de coolste merkitems voor een outlet prijs!

Als échte modeliefhebber draag je natuurlijk het liefst coole kleding van de mooiste merken maar daar wil je niet de hoofdprijs voor betalen. Wachten tot de uitverkoop is niet altijd een optie dus wat als wij jou zeggen dat je het hele jaar door merkkleding kunt kopen voor een héél fijn bedrag?

Bij BVA Auctions kun je kleding en accessoires scoren van merken als Michael Kors, Philipp Plein, Björn Borg, Esprit en Nickelson voor een outlet prijsje. Door je gratis online te registreren, dit is in een paar stappen gedaan, kun je deelnemen aan de veilingen van BVA Auctions.

Breng vervolgens een bod uit op het product wat je op het oog hebt: hierdoor bepaal jij zelf wat je wilt betalen voor een item. Ben jij degene die de deal sluit? Dan krijg je jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Geen plotselinge extra kosten dus!

Hieronder een aantal van de coole producten die op dit moment te koop staan. Klik op jouw favoriet om mee te bieden! Hier bewonder je het complete assortiment van BVA Auctions op dit moment.


Michael Kors horloge


Ana Lublin laars


Regatta damesparka


Silvian Heach sweatshirt


Italiaanse schoudertas


Bjorn Borg vest


Philipp Plein shirt


PINK Celebrate pumps

Deel dit artikel
Back to top