Beauty

Parfum, lipstick, nagellak en meer nieuwe producten om de feestdagen extra leuk te maken!

Is it already Christmas? Ook op de redactie wordt kerst gevierd en dit is een overzicht van de cadeautjes die we al hebben ontvangen! 

Nyx Cosmetics heeft verrassend veel toegevoegd aan hun collectie en dit zijn onder andere de nieuwe varianten voor je lippen. Geen lipgloss en ook geen lipstick, maar een lipcream die hydrateert en lang blijft zitten. Perfect voor een avondje uit! Met de verschillende kleuren uit de palette kun je je make-up benadrukken en contouren.

Om je gezicht naderhand weer te reinigen en te verzorgen, zijn de producten van Philosophy ideaal. De Holiday Collection helpt je de feestdagen door te komen met een 3 in 1 cleanser, hun verzorgende crème genaamd Hope in a Jar en de geur Amazing Grace. Hoe leuk zijn die speciale kerstverpakkingen trouwens? Verkrijgbaar bij ICI Paris XL


Aangezien je lippen flink wat te verduren hebben tijdens de koude dagen, helpt Evolution Of Smooth (oftwel Eos) ze goed te verzorgen. Wat voor behoefte jij ook hebt voor je lippen, in deze nieuwe collectie zit voor iedereen wel wat wils. En hoe leuk is de speciale gift set. Verkrijgbaar bij Douglas.




Nu alleen nog een lakje op je nagels en je bent helemaal ready to go. Deze feestelijke kleuren uit de Miracle Gel collectie van Sally Hansen passen echt bij de kerstdagen en het sprankelende New Year's Eve. Bekijk de rest van de collectie op de website van ICI Paris XL


Tot slot heeft Marc Jacobs de 'Daisy Marc Jacobs Shine Edition' uitgebracht bestaande uit drie nieuwe varianten op de verpakking van de klassieke Daisy. De kleuren goud, rood en roze geven het parfum een feestelijke vintage look. Voor wie de geur nog niet kent (en dat zullen er weinig zijn): vanille, viooltjesblad, sappige rode grapefruit en blanke houttonen zijn noten waaruit de geur is opgebouwd.

Wij zijn helemaal klaar voor december!

Deel dit artikel
Back to top