Beauty

Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor je eigen masker!

Of het nu aan kou ligt of aan de stress van de laatste drukke maanden van het jaar. Je gezicht kan vaak wel een boost gebruiken en een masker is daar de perfecte oplossing voor.

Wij hebben dé maskertjes voor je waarbij je niet meer uit de deur hoeft om er nog een te kopen. Je kunt ze namelijk gewoon zelf maken en je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig!

Avocado Face Mask
De heerlijke en gezonde snack avocado, die je vaak zult gebruiken in een salade of als beleg op een cracker, kun je nu ook als hoofdingrediënt gebruiken voor dit groene gezichtsmaskertje. Het bevat de nodige vitaminen en eiwitten waardoor je huid snel hydrateert. 

Ingrediënten:
-    Een rijpe avocado
-    Eiwit op kamertemperatuur
-    Een theelepel citroensap

Uitleg:
Schil de avocado en mix het tot er geen brokken meer zijn. Meng het eiwit en de citroensap met de avocado in een kom. Breng het aan op je gezicht en laat het 30 minuten zitten. Haal het maskertje eraf met warm water.
 

Banana Face Mask
Deze kromme fruitsoort kan je gezichtshuid goed voeden. Gebruik het bananenmaskertje niet alleen om te hydrateren, maar ook om dode huidcellen te verwijderen of rimpels te bestrijden.

Ingrediënten:
-    Een halve banaan
-    Twee eetlepels honing
-    Een eetlepel kraanwater

Uitleg:
Schil de banaan en prak het totdat het een smeuig geheel vormt. Voeg de honing en het water toe en mix het samen. Breng het aan op je gezicht en laat het 20-25 minuten zitten. Haal het maskertje eraf met warm water en breng naderhand een crème aan.

 
 

Deel dit artikel
Back to top