Fashion

Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw: even wat tips voor de perfecte december looks!

Het is alweer eind November en dat betekent dat er weer een aantal feestdagen voor de deur staan. Allereerst natuurlijk Sinterklaas, daarna Kerst en tot slot oud en nieuw. Tijdens de feestmaand willen we er natuurlijk het liefst géweldig uitzien en dat kan op talloze manieren. Ga voor een coole outfit, doe je haar extra leuk en kijk wat tutorials met je smartphone voor passende makeup. Met wat tips van ons ben je in no time klaar voor de feestdagen!

Sinterklaas vieren op z’n mooist
Sinterklaas is een feest die je waarschijnlijk met je vrienden en misschien ook wel met je familie gaat vieren. Van te voren moet je even knutselen voor een te gekke surprise of cadeautjes kopen voor een dobbelspel. Hoe dan ook, waarschijnlijk wil jij als modeliefhebber ook deze avond in een mooie outfit ten tonele verschijnen. Dat maakt het geheel toch extra feestelijk!

Gigantisch uitpakken hoeft natuurlijk niet, een casual outfit met net wat extra's is voldoende. Ga voor een makkelijke jeans met een leuke blouse en trek er eventueel een oversized blazer op aan. Hoe je het nét iets leuker kan maken dan normaal is door er coole enkellaarsjes met glitter onder aan te trekken. Deze zijn nu helemaal hot en passen bijna overal onder. Meer tips voor een casual maar feestelijke look? Kijk dan hier voor inspiratie!


Beeld: H&M

All I want for Christmas is...
Een goede look! Of je nou gaat eten met je familie, op bezoek gaat bij je schoonouders of een gezellige date hebt met vriendinnen: met Kerstmis is het gewoon leuk om er goed uit te zien. Mooie jurkjes, sieraden en haarstijlen: wij houden ervan! En mocht je daarna nog willen stappen dan zie je er al meteen geweldig uit. Maak de leukste foto’s met je nieuwe iPhone 7 en steel de show deze Kerst.

Kerst is hét moment voor de classy look. Een little black dress (rood, zilver of goud doen het ook altijd goed) met vlotte hakjes eronder, een pantalon met een nette blouse of een jumpsuit met mooie accessoires: met Kerst mag alles uit de kast! Het mag best een beetje chic zijn dus kies voor jouw favoriete classy stukken uit je garderobe of shop van te voren nog even online op je telefoon om coole items te scoren. Naast kleding kun je ook helemaal los gaan met je haar en make-up. Maak een bijzondere vlecht, zet je lokken in de krul of ga voor een sophisticated updo. Met een mooie smokey eye maak jij jouw look compleet. Of ga jij toch liever voor comfortabel en grappig en verschijn je ten tonele in een foute kersttrui?


Beeld: Funky Christmas Jumpers

Happy new year, baby!
Wie kan er ook niet wachten om weer oud en nieuw te vieren? Wij in ieder geval! Voor dit festijn doen we er álles aan om goed voor de dag te komen. Niet alleen denken we aan onze kledingkeuze. Ook denken we aan onze make-up, accessoires, nagellak en nog veel meer. Denk jij alvast mee?

Party, party en nog eens party! Wanneer jij naar een leuk feestje gaat dan wil je er natuurlijk goed bijlopen. Maar naast goed moet het ook praktisch zijn. Het zou vervelend zijn als jij je niet comfortabel voelt als je van huis bent tijdens de jaarwisseling. Ga dus voor een niet te hoge brede hak, handige accessoires en een niet al te strakke jurk die je telkens omlaag moet trekken. Daarnaast is voorbereiding ook het halve werk. Kies je outfit zo vroeg mogelijk uit en zorg ervoor dat je die leuke nagellak of accessoires al uitgezocht hebt. Zo heb je minder stress op de dag zelf en steel jij zeker weten de show. En ben je helemaal klaar met omkleden, optutten en versieren? Pak dan jouw telefoon met goede camera en leg alles vast! 


Beeld: Max Factor

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen?

Deel dit artikel
Back to top