Fashion

Kanye West is helemaal van het padje af en opgenomen in het ziekenhuis

De één vindt hem geniaal en de ander kan 'm niet luchten of zien maar één ding is zeker: Kanye West weet altijd voor de nodige publiciteit omtrent zichzelf te zorgen. De rapper en ontwerper is nooit echt van de subtiele uitspraken en acties maar zelfs dit gaat ver voor voor hem.

Na een bizarre toespraak tijdens één van zijn concerten waarin hij Jay Z en Beyoncé van de nodige narigheden betichtte, een aantal vreemde posts op Instagram (blurry foto's van oude collecties van Margiela) en het afbreken van een concert en later rest van zijn tour, is Kanye nu opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn mentale gezondheid. Hij zou geboeid afgevoerd zijn voor zijn eigen bestwil.

De excentriekeling zou volgens vrienden oververmoeid (niet zo gek als je regelmatig 48 uur wakker blijft) en gestressed zijn met als resultaat zijn bizarre uitspraken en gedrag. Kim Kardashian was vlak daarvoor op het vliegtuig naar New York gestapt voor een evenement maar zou inmiddels weer terug zijn gekeerd naar LA om haar man te steunen.

Hopelijk gaat het snel beter met Kanye!

 

mom & dad turn up

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Deel dit artikel
Back to top