Beauty

Om alvast in de kerststemming te komen: de nieuwe collectie van Molton Brown

December is nog niet eens begonnen en wij zijn al helemaal in de kerststemming. Er zijn ook al zoveel leuke Christmas goodies te koop, waaronder een superfijne limited edition collectie van Molton Brown genaamd Fabled Juniper Berries & Lapp Pine.

Als rode draad voor de nieuwe geurlijn is pijnboomschors extract gebruikt: iets wat heel heftig kan zijn maar door de geweldige combinatie met andere geurnoten, overheerlijk heeft uitgepakt in Molton Brown's Fabled Juniper Berries & Lapp Pine collectie. Het kerstgevoel van de lijn wordt versterkt door het gebruik van muskus, kasjmierhout, cederhout, eikenmos en een vleugje vanille wat het geheel heel rijk en tegelijkertijd fris maakt. 

De Fabled Juniper Berries & Lapp Pine collectie bestaat uit een fijne hand wash en hand lotion, perfect voor gasten (en jij zelf natuurlijk) om hun handen mee te wassen en te verzorgen in december, een heerlijke geurkaars en een hanger voor in de kerstboom gevuld met handzeep. Alle items zijn super leuk om te geven voor Sinterklaas aan iemand die je lief hebt en je graag alvast iets leuks wilt schenken om in de kerststemming te komen.

De producten van het Britse merk Molton Brown zijn in Nederland onder andere te koop bij Skins Cosmetics, Babassu Skin & Spa en hun eigen webshop die te vinden is op MoltonBrown.eu.

Deel dit artikel
Back to top