Fashion

Dit zijn de leukste Black Friday deals

Vrijdag 25 november is het weer zover. Black Friday, een van de grootste sales van het jaar. Aangezien we weten hoe gek jullie zijn op sale hebben wij de beste Black Friday deals voor jullie op een rijtje gezet.

Klik op de naam van jouw favoriete winkel om er te shoppen.

Bij Zalando kun je veel extra kortingen en mooie aanbiedingen verwachten op 100.000 producten. Bij een minimale besteding van €80,- krijg je ook nog eens 20% extra korting met de code EXTRA. Deze actie is alleen geldig op Black Friday zelf.

Schuurman schoenen biedt op elk tweede paar schoenen dat je aanschaft 50% korting. Je kunt zowel online als in de winkels gebruik maken van deze actie. De aanbieding start op Black Friday en loopt tot maandag 28 november. 

Bij Wehkamp kun je topdeals verwachten op elektronica, games, mode en speelgoed. De aanbiedingen starten al op woensdag 23 november en lopen door tot maandag 28 november. Bij besteding van minimaal €20,- wordt je bestelling gratis verzonden. Deze actie blijft geldig tot en met 31 december.

Bol.com heeft dit jaar alleen topdeals op elektronica maar gelukkig hebben ze genoeg andere leuke aanbiedingen in verband met sinterklaas. Deze actie loopt van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november.

De apple store doet dit jaar ook mee aan Black Friday. Ze beloven een eendaags shoppingevent waarbij je voor iedereen het perfecte cadeau kan vinden. Er is nog niks bekend over welke producten er in de aanbieding zullen zijn.

Bij Hema kun je alvast gaan inslaan voor de feestdagen, 15% korting op alles. Dit is zowel online als in de winkels. Je kunt met deze korting winkelen in de periode van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november.

Asos.com geeft dit jaar op alles in de webshop 20% korting. Je kunt van deze actie gebruikmaken vanaf donderdag 24 november tot en met dinsdag 29 november.

Bij Forever21 kun je van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november inslaan. Er zijn kortingen tot wel 50% en gratis verzending vanaf €21,-. Met de code EXTRA30 krijg je ook nog eens 30% extra korting op alle sale.

H&M.com heeft deze hele week aanbiedingen om af te tellen naar Black Friday. Hierbij is er elke dag een nieuwe aanbieding te vinden. Het is nog niet duidelijk wat voor actie er komt op Black Friday zelf. Bij besteding vanaf €50,- heb je gratis verzendkosten met de code 0435. Deze code is geldig tot en met 28 november.

Bij Hunkemöller zal er 25% korting op de gehele collectie zijn. Deze actie is geldig op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november. Hunkemöller sluit de actie af met op maandag 28 november zelfs 30% korting op de gehele collectie.

Mocht je een paar leuke sneakers bij Nike in de sale hebben gezien, dan is dit het juiste moment om te bestellen. Vanaf woensdag 23 november tot en met vrijdag 25 november krijg je 30% extra korting op alle sale met de code XMAS16.

Boohoo.com is dit jaar ook van de partij. Helaas hebben zij nog niet precies bekend gemaakt wat voor aanbiedingen zij dit jaar hebben.

Bij River Island kun je elke dag tot aan Black Friday veel aanbiedingen verwachten. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%.

Urban Outfitters biedt kortingen tot wel 50% op alles in de webshop. Deze actie loopt van donderdag 24 november tot en met zondag 27 november. Het gehele weekend biedt Urban Outfitters ook nog eens verzending voor slechts €1,-.

Bij The Sting krijg je dit jaar een korting van maar liefst 34% op de gehele collectie. Daarnaast wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. Je kunt alleen op Black Friday gebruik maken van deze actie. 

Topshop biedt dit jaar kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. De aanbiedingen gelden zowel online als in de winkels. Als je online besteld, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. De actie is geldig van donderdag 24 november tot en met maandag 28 november.

Stradivarius doet dit jaar ook mee met Black Friday maar laat nog niks los over de aanbiedingen. Je kunt je op de site wel alvast inschrijven voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bij The Body Shop kun je helemaal los gaan tijdens Black Friday, 40% korting op alles! Je kan starten met shoppen op Black Friday maar de actie loopt tot en met maandag 28 november.

Kruidvat doet dit jaar alleen online mee met Black Friday. Er is gratis verzending en er zijn een aantal speciale deals. Deze kun je hier vinden.

Mocht je nog wat van Anastasia Beverly Hills willen aanschaffen, is nu hét moment. Kortingen tot wel 60% op bijna de hele collectie. De actie begint op vrijdag 25 november 06:00 en eindigt op maandag 28 november 09:00. Hou wel rekening met eventuele invoerkosten aangezien je bestelling vanuit Amerika verzonden wordt.

Sephora heeft dit jaar voor Black Friday een aantal voordeelsets te koop. Daarnaast zullen een aantal producten in de aanbieding zijn met kortingen tot wel 70%. Er zijn ook een aantal codes waarmee je gratis producten kan krijgen. Gebruik de code LUSHLASHES bij besteding vanaf $25,- voor een gratis deluxe size mascara, geldig tot en met 29 november. Krijg een gratis fullsize masker en 6 samples bij besteding vanaf $35,- met de code TRYME. Te gebruiken tot 30 november. Met de code PARTYPROOF krijg bij aankoop van $25,- aan producten gratis een Urban Decay sample. Ook deze code is geldig tot 30 november.

Bij The Make-Up Spot kun je elke dag nieuwe aanbiedingen verwachten tot aan Black Friday. De kortingen kunnen oplopen tot zo'n 40%.

De verwachting is dat dit jaar ook Douglas en Zara meedoen aan Black Friday maar er zijn nog geen specifieke acties bekend van deze merken. Happy shopping!

Beeld: Harper's Bazaar

 

Deel dit artikel
Back to top