Beauty

7 schoonheidstips voor sleeping beauty’s

Dat slapen voor sommige mensen hun grootste hobby is, is allang geen geheim meer. Op tijd opstaan om weer fris en fruitig voor de dag te komen kan daarom extra zwaar zijn. Deze beauty tips kun je ’s nachts al toepassen, waardoor je net wat langer kunt slapen.

Gebruik droogshampoo
Wanneer je slaapt produceert je hoofdhuid olie. Spray daarom voor het slapen gaan droogshampoo op je hoofdhuid om vet haar in de morgen te voorkomen. Je wordt wakker met fris haar én het scheelt je ’s ochtends weer een paar minuten.

Slaap met conditioner in je haar
Wanneer het weer tijd is om je lokken een haarmasker te geven, kun je er als alternatief voor kiezen om te slapen met conditioner in je haar. Wanneer je de volgende ochtend de conditioner uit je haar spoelt heb je zijdezacht haar.

Smeer vaseline op je lippen
En gebruik de vaseline lekker royaal! Vooral in de winter is dit dé tip om niet wakker te worden met gebarsten lippen.

Gebruik nog meer vaseline
Nu we het toch over vaseline hebben, smeer ook meteen een dikke laag vaseline op je hakken en doe vervolgens katoenen sokken aan. De volgende ochtend word je wakker met aanzienlijk zachtere voeten.

via GIPHY

Slaap met een luchtbevochtiger aan
Makkelijk en effectief. Om je huid ook ’s nachts goed te hydrateren is het ideaal om te slapen met een luchtbevochtiger aan.

Gebruik koude oogcrème
Het is echt waar. Oogcrème werkt een stuk beter wanneer je ‘m in de koelkast bewaart. Het is dan als het ware een koud kompres dat wallen tegengaat en donkere kringen vermindert.

Doe druivenpitolie op je wimpers
Pak een schoon mascaraborsteltje of een wattenstaafje, dip deze in druivenpitolie en smeer dit voorzichtig op, onder en tussen je wimpers voordat je naar bed gaat. De volgende ochtend heb je als resultaat dikkere wimpers.

Deel dit artikel
Back to top