Fashion

Victoria Beckham steunt World Aids Day en haar kinderen helpen mee

Voor het derde jaar op rij, heeft Victoria Beckham een T-shirt ontworpen voor de World Aids Day. En dochterlief Harper helpt met een nieuw idee!

Het is weer bijna 1 december en dat betekent: ‘World Aids Day’. Victoria is hier al een tijdje bekend mee als UNAIDS International Goodwill Ambassador. En ze neemt het serieus. “As a woman and mother I have a responsibility to support other women.’’ Ze is in oktober samen met haar oudste zoon Brooklyn naar Afrika gegaan om kinderen met aids te steunen. En haar liefdadigsheidswerk gaat nog een stapje verder met behulp van haar kennis op modegebied. 

De tekeningen van dochtertje Harper worden niet alleen gebruikt voor de tattoos van Daddy David Beckham. Maar nu ook voor het ontwerp van Victoria’s T-shirts. Naast de shirts voor volwassenen, brengt ze dit jaar ook een bijpassende mini-versie uit voor kinderen, met dank aan de kleine Harper. 

De T-shirts worden verkocht in de Victoria Beckham Store in Londen en in haar online webshop. Alle opbrengsten van de verkoop gaan naar Born Free-Afrika. Volgens Victoria doen zij prachtig werk. Bekijk de resultaten hieronder!

Beeld: Victoria Beckham
 

Deel dit artikel
Back to top