Fashion

Gigi Hadid wordt gepest door Victoria's Secret modellen én heeft ruzie met zusje Bella

Dit jaar is Gigi Hadid voor de tweede keer uitgekozen om mee te lopen met de Victoria’s Secret Fashion Show. Maar het schijnt dat het deze keer allemaal niet zo leuk is voor het model.

Gigi zou gepest worden door de andere modellen omdat ze niet zo hard voor een plekje in de show heeft moeten werken als de rest. Een aantal Angels zouden Gigi overrated noemen en haar achter haar rug om hebben uitgelachen. Zusje Bella zou daarentegen wel geaccepteerd worden door de andere modellen. Dit zou komen doordat Bella van nature veel dunner is en meer high end zou zijn dan grote zus Gigi. 

Ook tussen de Hadid zusjes schijnt het niet zo goed te gaan. De rivaliteit tussen de zusjes zou namelijk grote vormen aannemen. De dames willen beiden de ster van de show zijn en dit zorgt voor spanning tussen de meiden. De zusjes zijn ook nog eens voor een aantal dezelfde awards genomineerd zijn, maar er kan er natuurlijk maar eentje de beste zijn. Wij hopen in ieder geval dat alles goed blijft gaan tussen de Hadid zusjes.
 

 

yesterday 🌞🌵

Een foto die is geplaatst door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Deel dit artikel
Back to top