Fashion

Smerigste real life story ever: er was iets ontzettend vies in de nieuwe Zara jurk van een vrouw genaaid

Goedemorgen! Heb jij een zwakke maag deze dinsdagochtend? Lees dan absoluut niet dit artikel. Ik herhaal: lees absoluut niet dit artikel en ga even lekker iets anders doen.

Er zijn heel wat ranzige dingen die je tegenkomt als je kleding gaat passen. Van huidschilfers tot bloedvlekken: we hebben het allemaal gezien. Maar van het volgende, draait onze maag écht om. Hoe het komt dat de 24-jarige Cailey Fiesel deze jurk überhaupt in haar kast had hangen, is wat ons betreft een vraagteken.

Zij vond namelijk een dode rat in haar Zara jurk. Het beest was genaaid in de zoom van haar nieuwe robe. Ze ontdekte het dier terwijl ze gehuld in de jurk op haar werk zat en onpasselijk werd van de geur die in de lucht hing. Na een tijdje besloot ze ergens anders heen te gaan om de stank te ontlopen, maar die bleef haar maar volgen. De hele dag had ze al last van een hard draadje of iets dergelijks wat tegen haar been aan schuurde. Maar dat draadje, dat was dus geen draadje...

To her utter shock and disbelief, as she ran her hand over the hem of the dress she felt an unusual bulge and suddenly realized that it was not a string that was rubbing against her leg but was instead a leg rubbing against her leg. The leg of a dead rodent that is", staat volgens NY Daily News in de papieren van de rechtszaak die inmiddels aangespannen is tegen Zara.

Ms. Fiesel jumped out of her chair in shock, people surrounded her desk to see what the commotion was while Ms. Fiesel was paralyzed with fear, she then ran to remove the dress. After removing the dress she found that a dead rodent was sewn into the hem of the dress."

Zara verklaart aan NY Daily News op de hoogte te zijn van de rechtszaak en te onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Deel dit artikel
Back to top