Winnen

Win Primark voucher t.w.v. €250 + toegang voor 2 personen voor VIP opening Primark Amsterdam!

Op donderdagochtend 1 december om 10:00 is het zover: dan opent de giga Primark in Amsterdam éindelijk haar deuren. Dat wordt natuurlijk één groot feest voor modeliefhebbers die graag fashionable items voor een heel vriendelijk prijsje kopen.

Het wordt de 16e Primark winkel in Nederland en ook meteen de grootste dankzij een oppervlakte van 8287 vierkante meter. Het volledige assortiment van Primark zal in de store op de Damrak, die zeven verdiepingen telt, verkrijgbaar zijn. Van dames-, heren- en kindermode tot home en beauty producten en cadeaus. Iedere shopper heeft in Primark Damrak toegang tot gratis WiFi en er zijn zithoeken waar je even bij kunt komen van al het gewinkel. Daarnaast heeft de nieuwe winkel maar liefst 95 kassa's, 124 paskamers en 546 mannequins.

Om de komst van Primark naar hartje Amsterdam te vieren, hebben wij samen met Primark een superleuke actie georganiseerd. Wij mogen een set toegangskaarten voor 2 personen weggeven tijdens de VIP opening van Primark Amsterdam op woensdagavond 30 november. Daarbij krijg je een Primark voucher ter waarde van €250 waarmee jij en je +1 heerlijk kunnen shoppen in de nieuwe winkel.

Wil je kans maken op deze coole prijs? Klik dan onder de foto op de like, share & win button en laat ons weten waarom jij de prijs moet winnen. De actie loopt tot en met 24 november 12:00. Die dag zullen wij contact opnemen met de winnaar dus houd je mail in de gaten!

 

Deel dit artikel
Back to top