Fashion

Het lijkt erop dat het gezin van Kim en Kanye over niet al te lange tijd uitgebreid wordt

De zwangerschappen van Kim Kardashian verliepen nou niet echt heel soepel. Vooral tijdens de eerste kreeg de reality ster en modeliefhebber flink wat kritiek te verduren op haar figuur en outfits en ook met haar gezondheid ging het niet goed. Dat hield haar gelukkig niet tegen om voor een tweede keer zwanger te worden en toen ging het gelukkig wat beter.

Maar het gezin West-Kardashian voelt nog niet compleet aan voor Kim en Kanye. De twee zouden dolgraag nog een kindje willen hebben. De kans dat ze zelf daar nog een keer zwanger voor wordt, is echter klein blijkt uit de teaser van de nieuwe Keeping Up With The Kardashians aflevering. "'So I've come to the conclusion that I just want to explore surrogacy...", zegt ze daarin. Eerder gaf een dokter al aan dat dit een goede optie zou zijn voor Kim vanwege eerder complicaties.

In de serie worden regelmatig eventuele ingrepen en acties besproken, die uiteindelijk toch niet plaatsvinden. Toch kan het zomaar zijn dat dit wél echt gaat gebeuren omdat Kanye al een lange tijd roept nog erg graag een derde kindje te willen. Wie weet!

 

Yep we were really taking selfies the whole time and they are all up on my app! Link is in my bio. KimKardashianWest.com

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

I ❤️ my family

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Here's a pic from my new edition of SELFISH out in October. How sweet is my Saint at 2 months old & my little North 😍

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Deel dit artikel
Back to top