Fashion

De MTV EMA 2016 strijkt dit weekend neer in Rotterdam Ahoy mét supercoole artiesten!

Als muziekliefhebber is het een evenement wat je absoluut niet mag missen: de MTV EMA 2016 uitreiking op zondag 6 november. Drie jaar geleden was Fashionscene's Michelle bij de MTV EMA 2013 toen deze werden uitgereikt in Ziggo Dome in Amsterdam en nu mag Nederland opnieuw het spektakel hosten. Dit keer vindt de MTV EMA uitreiking plaats in Rotterdam Ahoy!

Op zondag 6 november om 21:00 kunnen we het evenement live bewonderen op MTV. De avond wordt gehost door popster Bebe Rexha en natuurlijk zijn er diverse coole artiesten die een optreden geven. Wat denk je van Kings of Leon, Zara Larsson, OneRepublic en Bruno Mars? Natuurlijk zijn er ook Nederlandse topacts aanwezig bij het festijn en niet de minsten: Martin Garrix en Afrojack. 

De awards worden uitgereikt door onder andere topmodel Jourdan Dunn, actrice en model Deepika Padukone, rapper en acteur Jaden Smith en actrice Nina Dobrev. Heel wat redenen om te kijken dus!

Heb je nog niet gestemd? Doe dit dan hier. Voor het laatste nieuws over de show houd je de website, Facebook pagina en het Instagram account van de MTV EMA uitreiking in de gaten.

Beeld: MTV
Deel dit artikel
Back to top