Fashion

Kim Kardashian is weer terug op social media en dit is haar eerste post!

Wie je ook bent, een overval gaat je niet in de koude kleren zitten. Ondanks dat Kim Kardashian wel erg pronkte met haar rijkdom, verdient niemand het om op zo een nare manier je gevoel van veiligheid kwijt te raken. Gelukkig lijkt het nu iets beter te gaan met de reality ster.

Het heeft bijna een maand geduurd sinds de overval tijdens Paris Fashion Week maar Kim is weer terug op social media. Niet op Instagram, zoals je misschien zou denken, maar wel weer op Facebook. De extravagante modeliefhebber plaatste een foto op haar account van zichzelf met een telefoonhoesje van Lumee in haar handen: een merk waar ze eerder mee samen heeft gewerkt dus het gaat waarschijnlijk om een gesponsorde post.

Het kan zijn dat Kim deze al een tijdje geleden had ingepland, maar na die ene foto verschenen er nog twee dingen op Facebook: een filmpje uit haar kindertijd waarop ze te zien is met Kourtney tijdens Halloween en een lijst met tips van haar assistent om Halloween ready te zijn in 5 minuten. 

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat Kim recente beelden van zichzelf gaat plaatsen maar tot dan worden fans in ieder geval zoet gehouden met zulk soort updates.

Deel dit artikel
Back to top