Fashion

Diamanten bewonderen + opgemaakt worden door Dior: dit en meer deed Fashionscene deze week!

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem vanaf nu elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

Heerlijk zo een nieuwe week vol met allemaal leuke dingen! Naast dat we weer heel wat leuke artikelen hebben geproduceerd, besloten we maandagmiddag even een brainstorm te houden op een leuke locatie. Vlakbij ons kantoor zit Anne & Max en daar hebben we vergaderd onder het genot van een heerlijk broodje, thee en wentelteefjes. Mjam! En geloof ons, we hebben heel wat leuks voor jullie in petto!


De wentelteefjes van Michelle hadden een gezonde touch dankzij fruit.

Dinsdag waren we uitgenodigd bij Gassan Diamonds om de sieraden van Choices by DL te bewonderen. Bijna de gehele collectie bestaat uit ringen, hangers, armbanden en oorbellen waarvan de stenen zijn te verwisselen met behulp van een ingenieus kliksysteem. Na de presentatie mochten we zelf stenen combineren met opzetstukjes en ringen. Tot slot kregen we een snelle rondleiding door Gassan.


Ringen uit de Choices by DL collectie.


Fashionscene's Jasmijn en Michelle met ringen van Choices by DL.


Tijdens de snelle rondleiding kregen we uitleg over de waarde over diamanten. Drie diamanten die dezelfde grootte hebben, kunnen van een hele andere waarde zijn. De vier c's (cut, carat, clarity en colour) zijn hier van grote invloed op. De 121 diamant van Gassan is bovendien duurder omdat deze, zoals de naam al zegt, 121 facetten heeft. Hierdoor glinstert deze een stuk mooier dan een normale briljant geslepen diamant (deze heeft namelijk maar 58 facetten).

Woensdag was het tijd voor een event van Dior. We hebben allemaal wel eens van de term baking, contouring, strobing en clowning gehoord maar wat kun je ermee en hoe werkt het? In de schijnwerpers stonden Dior's Backstage Pros producten. Dior make-up pro team member Jamie Coombes (uit Londen) gaf ons uitgebreid uitleg over de verschillende Fix-It Colours en de rest van de Backstage Pros collectie. Binnenkort meer daarover op Fashionscene!


Jasmijn en Michelle van Fashionscene en Veerle van Femmefab werden onder handen genomen met Dior's Backstage Pros producten.


Het evenement werd gehouden in de Supperclub in het centrum van Amsterdam.

We krijgen regelmatig leuke producten opgestuurd om te proberen. Deze week onder andere deze prachtige lipstick van Charlotte Tilbury ter ere van de Britse koningin Elisabeth.


Charlotte Tilbury Matte Revolution The Queen

Donderdag waren we uitgenodigd voor een fitting van het lingeriemerk Passionata. Veel vrouwen dragen de verkeerde behamaat dus om zeker te zijn dat wij wel de goede in de kast hebben liggen, werden we opgemeten. Natuurlijk moesten we daarna even wat setjes passen om te kijken hoe Passionata zit en staat. Je begrijpt dat we dit helemaal niet erg vonden!

Een paar mooie setjes van de huidige collectie van Passionata.

Tot volgende week!

Team Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top