Fashion

Ook deze high street keten komt met de meest hebberigmakende trouwjurken (en een jumpsuit)!

Als je Say Yes To The Dress kijkt, dan lijkt het alsof je minstens duizenden euro's moet uitgeven om een fatsoenlijke trouwjurk te kunnen dragen. Wij kunnen je verzekeren dat dit absoluut niet het geval is. Er zijn genoeg betaalbare opties te verkrijgen, mede omdat high street ketens steeds vaker met een eigen bruidscollectie op de proppen komen.

Whistles (één van onze favoriete Britse merken) lanceert nu ook met een eigen trouwkledinglijn bestaande uit zes jurken én een jumpsuit. Geprijsd tussen 499 en 699 Britse pond, is het prijskaartje heel wat vriendelijker dan de gemiddelde jurk van Pnina Tornai (voor het geval dat die jouw smaak zijn). 

Om de jurken en de jumpsuit, die vanaf februari 2017 te verkrijgen zijn, in het echt te bewonderen, moet wél even afreizen naar Londen. In de flagship store van Whistles op St. Christopher's Place zijn alle looks verkrijgbaar. Als je er toch heen gaat, regel dan meteen een privésessie en zoek gelijk outfits uit voor je bruidsmeisjes (het lijkt ons een top tripje samen met je beste vriendinnen!).  Niet in de gelegenheid om naar Londen af te reizen? De bruidskleding is ook online te bestellen op de website van Whistles.

Bekijk de collectie hieronder. Onze favoriet? Dat is het exemplaar met de geplooide rok bestaande uit drie laagjes. 

Deel dit artikel
Back to top