Fashion

Deze Victoria's Secret Angel heeft de eer dit keer de Fantasy Bra te dragen + alle details van de beha

Het pronkstuk van de Victoria's Secret show is niet een beha die je zelf in de winkels kunt kopen: ieder jaar onthult het lingeriemerk tijdens de show een bustehouder die bezaaid is met talloze kostbare stenen. De waarde is ieder jaar anders maar loopt altijd in de miljoenen.

Als Angel is het natuurlijk een enorme eer als je de beha mag dragen, alle schijnwerpers zijn immers gericht op jou. Dit keer gaat die eer naar Jasmine Tookes, één van de nieuwe Angels. Zij zal de runway betreden in de 'Bright Night Fantasy Bra' die ontworpen is door Eddie Borgo en een prijskaartje heeft van 3 miljoen dollar.

Op de beha zit meer dan 450 karaat aan diamanten en ook nog eens talloze smaragden die zijn gezet in 18 karaat goud. Het kostte meer dan 700 uur om de beha te maken. Bekijk een video van het moment dat Jasmine te horen kreeg dat ze de Fantasy Bra mocht dragen hieronder én bewonder de peperdure beha meteen ook even.

 

Congratulations, @jastookes!! 👏 We can’t wait to see her in the #VSFantasyBra at the #VSFashionShow, Dec 5 at 10/9c on @cbstv!

Een video die is geplaatst door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Deel dit artikel
Back to top