Wedding

Korte bruidsjurken zijn de trend voor 2017

Fall 2017 Bridal Week ligt inmiddels ook achter ons en het is tijd om de balans op te maken. We zagen jurken met prachtige rugdetails, dramatische slepen, capes en natuurlijk enorm veel kant. Maar er waren een aantal verrassende trends die er met hoofd en schouders boven uitstaken. Een daarvan was de korte bruidsjurk.

De Little White dress had duidelijk zijn momentje dit jaar. Maar de designers legden de focus vooral op de tea- of midi-lengte van de rok. Jurken die over de knie zwierden of net de enkels raken. Traditioneel genoeg voor een klassieke ceremonie, maar edgy en speels genoeg voor deze tijd. Daarnaast is zo’n kort model natuurlijk heel handig als je van plan bent om eens lekker met de voetjes van de vloer te gaan en tot in de vroege ochtend te dansen op de liefde.

Daarnaast is het natuurlijk ook eeuwig zonde van die prachtige hakken die je onder de jurk draagt en normaal gesproken door niemand gezien worden. Wij verzamelden een aantal korte jurken van fall Bridal Week die bewijzen dat kort en lieflijk de way to go is in 2017.

Naeem Khan

 

Deel dit artikel
Back to top