Fashion

Rihanna’s nieuwste Puma x Fenty accessoire is bijzonder vreemd

Van gigantische rode harten gemaakt van vossenbont tot een complete jurk van alleen kristallen. In de categorie ‘hier komt alleen Rihanna mee weg’ deze bizarre accessoire.

De ‘Bomber-Jacket Backpack’ is de allernieuwste accessoire in de Puma x Fenty collectie en naast de roze harige badslipper is dit ook een bijzonder verwarrend ontwerp. Het is namelijk een combinatie van een backpack en een bomberjacket. Een rugzak met een bomberjack eraan vast als het ware, compleet met mouwen en capuchon met bontkraag.

Een undercover backpack zou je het ook wel kunnen noemen, aangezien het mogelijk is de capuchon van de rugzak over je hoofd te trekken. Is dit het ontwerp waarvan je het altijd al nodig had, maar simpelweg niet wist dat het bestond?

Gedragen ziet het er een beetje uit als iemand die zo te lijden heeft onder zijn kater dat de persoon in kwestie niet de kracht had om zijn jas of rugzak goed aan te trekken. Denk je na het lezen van dit artikel en het bekijken van het ontwerp. Damn, die moet ik hebben? Voor 450 dollar kun je ‘m bestellen!

Deel dit artikel
Back to top