Fashion

Doutzen en Tiffany & Co werken samen om de olifant te redden

Voor haar carrière hoeft Doutzen Kroes allang niet meer te vechten, dus nu stopt ze al haar energie in een goed doel. Afgelopen februari reisde ze af naar Kenia waar duidelijk werd hoe slecht het gesteld is met de olifantenpopulatie: afgelopen 10 jaar is een derde ervan verdwenen, mede dankzij de jacht op de dieren vanwege ivoor.

Doutzen richtte 'Knot on my planet' op: een initiatief dat als doel heeft 15 miljoen dollar te verzamelen om de olifant te redden. Inmiddels hebben talloze mensen uit de modewereld zich bij #Knotonmyplanet aangesloten en nu ook Tiffany & Co. 

Om mensen erop attent te maken dat ze moeten doneren voor de olifant, zette het sieradenmerk een campagne op met in de hoofdrol daarin natuurlijk Doutzen. Ook modellen Raquel Zimmermann, Imaan Hammam, Constance jablonski, Fernanda Ly, Mica Arganaraz, Julia Nobis en Frederikke Sofie droegen een steentje bij.

De dames poseerden voor de camera van Daniel Jackson en op elk beeld zijn de modellen te zien met een speciale olifant van 18k goud op zich gepind. Hopelijk wordt er mede dankzij deze campagne flink wat geld opgehaald voor de olifant!

Bekijk de beelden hieronder. Ook doneren? Klik dan hier!

Deel dit artikel
Back to top