Winnen

WIN! Wordt ontdekt op iModels jouw modellen Portfolio App

We kennen allemaal de verhalen van de supermodellen en hun ontdekkingen. Kate Moss werd op 14-jarige op een vliegveld door een modellenscout aangesproken nadat zij op vakantie was geweest met haar ouders.

Jourdan Dunn was niets vermoedend aan het shoppen in Primark, Lara Stone stond heel gewoon op de metro te wachten in Parijs en Gisele Bündchen was op 13-jarige leeftijd net bezig een burger naar binnen te werken toen ze werd gescout.

Maar, deze ontdekkingen waren allemaal voor het social media tijdperk. Anno 2016 hebben modellen in de dop het moeilijker. Dankzij Instagram zijn er behoorlijk wat knappe koppies te vinden, maar met de social media app iModels wordt het gemakkelijker om ontdekt te worden! De app is gemaakt voor het ontdekken en volgen van aspirant en ervaren modellen.

Bedenker van iModels Paddy Marques de Carvalho zegt: "Scouts van modellenbureaus hoeven de straat niet meer op of social media platformen af te struinen om talent te vinden. Ook is iModels een nieuw kanaal voor social influencers om te shinen bij een publiek aan aspirant en ervaren fotomodellen.” Met de iModels app wordt het namelijk heel gemakkelijk om een modellen portfolio te beheren vanaf je mobieltje en krijg jij de mogelijkheid om ontdekt te worden door modellenbureau’s in binnen en buitenland.

Kortom: door jouw modellen leven, beginnend of ervaren, te delen op iModels start jouw modellen avontuur direct!

Wat het allemaal extra leuk maakt is dat jij een shoot kunt winnen om je portfolio op iModels te versterken.

Wat moet je doen?
Download iModels en maak je profiel aan. De 5 meest actieve profielen winnen een unieke shoot! Download hier de app om direct een profiel aan te maken.

Deel dit artikel
Back to top