Beauty

Dit zijn 5 haar hacks waar modellen bij zweren

Wil je net zo’n jaloersmakende coupe creëren als Joan Smalls? Geen probleem. Met deze simpele tips is dat zo gepiept.

Vergeet de krultang
Wil je meer volume of krullen in fijn- of steil haar creëren? Ga dan voor de truc van Anja Rubik. Om haar lokken een natuurlijke slag te geven, draait ze van vochtig haar meerdere knotten. Zodra het haar natuurlijk is opgedroogd en je de knotjes uit het haar haalt, heb je een prachtige hairdo. Ook veel beter voor je haar omdat er geen hitte aan te pas komt.

Vervang gel door conditioner
Joan Smalls zweert erbij: laat conditioner de hele dag in je haar zitten. Wanneer het model ervoor kiest om een strakke knot te dragen, kamt ze altijd eerst conditioner door haar lokken. In plaats van gel en haarlak houdt de conditioner haar knot in model. Haar haardos krijgt daardoor alle tijd om de hydraterende ingrediënten op te nemen. Wanneer je de conditioner er ’s avonds uitspoelt, is je haar silky smooth.

Slaap met nat haar
Kendall Jenners manier om meer volume te creëren is ontzettend simpel. Het model vindt haar lokken te steil en slaapt daarom regelmatig met nat haar. Volgens de brunette heb je dankzij deze techniek de volgende dag een mooie textuur in je haar.  
 

 

sneak peek @kendallandkylie bathing suits w/ Top Shop

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

 

Slaap met kokosolie in je haar
Model en danseres Vickatrillion kan niet meer zonder en smeert haar lokken minstens vier keer per maand in met kokosolie. De blondine wrijft haar hele haar in met kokosolie en slaapt vervolgens met een douchemuts op. Dit houdt haar lokken gezond en voorkomt haarbreuk.

Skip shampoo
Nee, dit betekent niet dat je je haar helemaal niet meer wast. Dree Hemingway föhnt haar haren niet en wast het alleen maar met conditioner (ook wel bekend als co-washing).  Hierdoor krijgt ze superzacht- en goed gehydrateerd haar.


 

Deel dit artikel
Back to top