Beauty

Deze make-up struggles zijn zó herkenbaar

Of je nou goed bent in het aanbrengen van make-up of niet, het blijft een kunst om een prachtige winged eyeliner te zetten. Hoewel we gek zijn op make-up, neemt het opmaken soms de nodige frustraties met zich mee.

Wenkbrauwen bijtekenen

Je bent bekend met de gouden regel: je wenkbrauwen zijn geen tweeling, ze zijn zussen. Maar waarom lijken jouw wenkbrauwen niet eens op nichtjes? Hell no, ze zijn niet eens vriendinnen.

Nepwimpers opdoen
Goeie genade, wat kan dat lastig zijn. Voor je het weet is de lijm opgedroogd en zit de wimper nog scheef op je oog.

Hoeveel blush is te veel?
Het kan zo rustgevend voelen om met je make-upkwast over je wangen te gaan, maar voor je het weet ben je een wandelend blushpalet.

via GIPHY

Eyeliner (opnieuw) aanbrengen
De eyeliner zit perfect op je rechterooglid en vol goede moed begin je aan je linkeroog. De eerste keer is de lijn niet recht, de tweede keer matcht de eyeliner niet met je rechteroog en de derde keer is de lijn véél te dik.

Lippenstift opdoen
We weten het allemaal: lippenstift hoort op je lippen. Toch zit het regelmatig ook op je tanden, wangen en vingers. Hoe dan?!

Mascara opdoen zonder je mond open te doen
Je vriend maakt altijd weer een grap over je wanneer je mascara opdoet met je mond open. Of je nou goed bent in het aanbrengen van mascara of niet, het is vrijwel onmogelijk om mascara op te doen zónder je mond te openen. 

via GIPHY

Eindigen met panda-ogen
Je eyeliner is on fleek en je mascara is on point. Het enige wat je nog moet doen is wachten tot je make-up is opgedroogd. Helaas voelt die kriebel in je neus nu wel heel akelig. Met tranen in je ogen probeer je de drang om te niezen tegen te gaan. Tervergeefs, je mascara zit onder je ogen en je eyeliner is helemaal veranderd in een hopeloze zaak.

Een YouTube-tutorial volgen
Stap 1: check.  Stap 2:  dubbelcheck. Stap 3:  even wachten… Stap 4: hóe?

Deel dit artikel
Back to top