Fashion

Say what?! Samantha, Miranda en Charlotte zijn door Carrie verzonnen?

Sarah Jessica Parker onthulde zojuist een nieuwe theorie over Sex And The City en deze is mind-blowing!

Sarah Jessica Parker vertelde tijdens een interview dat ze jarenlang met het idee rondliep dat Carrie’s beste vriendinnen in de vorm van Miranda, Charlotte en Samantha verzonnen karakters zouden zijn. SJP zou geloven dat ze haar vriendinnen bedacht speciaal voor de column die ze in de serie schreef.

“I used to wonder if Samantha, Charlotte and Miranda were real,” zei Sarah Jessica Parker in het interview. De actrice denkt dat Carrie Bradshaw haar vriendinnen wellicht verzon om hun meningen en observaties over seks en relaties te kunnen uitvergroten in haar column. “She is among them because that’s her way of infiltrating story and affecting story too, to have her own actions affect those friendships and document their response”.

De theorie die Sarah Jessica Parker over haar wereldberoemde karakter heeft zou zo maar eens een hele goede kunnen zijn. In elke aflevering is Carrie Bradshaw tenslotte de verteller van het verhaal en alle verhaallijnen zijn dat van de column die Carrie schrijft voor The New York Star.

Verzonnen of niet, er is een grote kans dat alle vier de dames binnenkort weer bij elkaar komen voor een derde Sex And The City film! En van dat soort opmerkingen worden wij altijd blij!

 

OG squad goals #sexandthecity

Een foto die is geplaatst door Patricia Goyat (@pgoyat) op

Deel dit artikel
Back to top