Beauty

Lekker en gezond: de nieuwe Healthbox in samenwerking met Fannetiek.nl voor €34,95 ipv €125

Natuurlijk is zo nu en dan zondigen toegestaan maar het merendeel van de tijd willen we het liefst gezond leven. Gelukkig zijn er genoeg producten die healthy zijn waarmee je jezelf toch verwend én die vindt je terug in de Healthbox.

De nieuwe Healthbox is dit keer extra speciaal want deze is samengesteld door Anne Haakmeester van Fannatiek.nl. Naast founder en blogger van deze website is ze fitnessmodel en heeft ze een achtergrond als nutritionist. Als iemand weet wat gezond en lekker is, dan is zij het dus wel.

De nieuwe Healthbox heeft een waarde van maar liefst 125 euro maar kun je nu scoren voor €34,95: dat betekent een korting van meer dan 90 euro. Wat je in de Healthbox samengesteld door Fannetiek.nl terugvindt?

Wist je dit trouwens al? Speciaal voor alle Healthbox Fans: Profiteer je nu met 3 magazines van Women's Health voor maar €10,- (stopt automatisch)! Wil jij deze magazines ontvangen? Hier kun je ze bestellen!

1. Body & Fit WheyChoco t.w.v. €3,90
Dol op hazelnootchocoladepasta maar eet je het liefst eentje waar je als sporter extra benefits van hebt? Dan is de WheyChoco van Body & Fit perfect voor jou. De pasta bevat geen toegevoegde suikers, 96% minder suiker dan vergelijkbare producten én zit vol met eiwitten ter ondersteuning van sterke spieren en ter bevordering van spierherstel. Daarnaast smaakt de pasta nog heerlijk ook (niet onbelangrijk).

2. Kneipp Body Mouse t.w.v. €9,99
Waarschijnlijk ben je wel bekend met het fenomeen douche foam maar wist je ook al dat er een body foam bestaat (die je dus gebruikt als bodylotion)? Kneipp's Body Mousse is een fijne luchtige mousse vol met verzorgende natuurlijke ingrediënten. De mousse is gemakkelijk te doseren, trekt snel in en voelt niet vet aan. Perfect dus!

3. Orthica Magnesium 400 t.w.v. €15,75
Als je regelmatig sport dan kan je lichaam wel wat extra magnesium gebruiken maar de dosering die je nodig hebt is helaas niet terug te vinden in een multivitamine. Orthica Magnesium 400 bevat een hoge dosering magnesium wat goed is voor de spieren en jouw zenuwstelsel. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de energiestofwisseling.

4. Orthica Fish Twist t.w.v. €28,95
Eet jij keurig elke week twee porties vis (waarvan één keer vette vis)? Vast niet! Dan is de kans groot dat je een tekort hebt aan omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze onverzadigde vetzuren beïnvloeden de vetstofwisseling in je lichaam, zijn goed voor je weerstand, je geheugen en je gezichtsvermogen. De handig open te draaien Orthica Fish Twist bevat de dagelijkse benodigde portie visolie en heeft een lichte citroensmaak. 

5. Biobites Kokos Cookies Chocolate Chip t.w.v. €3,39
Zin in een lekkere én gezonde snack? Dan zijn de Kokos Cookies Chocolate Chip van Biobites echt wat voor jou. Naast dat ze lekker zijn als traktatie bij de koffie of thee, kun je ze ook verkruimelen en op yoghurt of havermout gooien. Mjam! De koekjes worden met de hand gemaakt en zijn vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers en gist. Daarnaast zijn ze vegan en biologisch.

6. Hands Off My Chocolate Seriously Dark t.w.v. €1,99
Er gaat niets boven chocolade en als het dan ook nog eens niet zo slecht voor je is, mag je best vaker jezelf verwennen. De Hands Off My Chocolate Seriously Dark reep bevat maar liefst 85% cacao en en werd tijdens een test met chocolades van hetzelfde percentage cacao als lekkerste bevonden. Bijzonder: de gehele reep bevat maar 11 gram suiker!

7. Women's Health & Fit For Summer Guide 2016 t.w.v. €11,98
Kun je wel wat inspiratie en motivatie gebruiken om te sporten en gezond te leven? Dan is de Women's Health & Fit For Summer Guide 2016 perfect voor jou. In het magazine en de bijbehorende guide vind je heel wat work-outs en oefeningen en leer je hoe je bewust met voeding kunt omgaan.

8. Body & Fit Canvas Tas €3,90
Eigenlijk kan niemand zonder tenminste één leuke canvas tas en stiekem hebben wij het liefst een paar coole exemplaren om af te wisselen. Of je nu gaat sporten, eten mee wilt nemen naar werk en het niet in je normale tas past of gaat shoppen: de canvas tas is ideaal. Bij de Healthbox krijg je nu een leuk exemplaar van Body & Fit met een toffe quote passend bij het gezond en fit thema.

9. VERÍVAL Havermoutpap Mango €4,05
Klaar met elke morgen dezelfde havermout of pap? Dan wordt het hoog tijd dat je VERÍVAL Havermoutpap Mango probeert die nu in de Healthbox zit. Breng het aan de kook met wat water of melk, laat het een paar minuten staan en klaar is jouw heerlijke biologische ontbijt. Tip: strooi er wat kokos overheen voor een extra lekker maaltje. 

10. Body & Fit Cadeaubon t.w.v. €10
Als health en fitness fan ben je vast wel bekend met Bodyenfitshop.nl en waarschijnlijk zelfs vaste klant. Bij de Healthbox van Fannetiek.nl zit nu een cadeaubon ter waarde van 10 euro die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling van Body & Fit. Fijn!

11. Jogha Giftcard t.w.v. €10
Toe aan nieuwe sportkleding? Dat komt dan mooi uit! Bij de nieuwe Healthbox zit nu een giftcard ter waarde van 10 euro om te gebruiken wanneer je shopt bij Jogha.com. Wij hebben zoveel coole items gespot hier dat we simpelweg gewoon geen keuze kunnen maken! En dan komt die 10 euro korting natuurlijk héél goed uit...

12. Squalan Cheque t.w.v. €25
Heb jij ook zo een gevoelige huid dat je bijna geen enkel verzorgingsproduct kan gebruiken terwijl je het juist zo nodig hebt? Hoog tijd dat je Squalan ontdekt. Dit Nederlandse huidverzorgingsmerk bestaat uit producten die allemaal squalaan bevatten: een pure olie uit suikerriet die door de huid gezien wordt als eigen stof waardoor het snel opgenomen wordt en het zelfherstellend vermogen van de huid verbetert. Klinkt dat interessant? Bij de Healthbox zit nu een voucher voor 25 euro korting op jouw bestelling via Squalan.com

Net als ons allang overstag en wil je de Healthbox van Fannetiek.nl bestellen? Doe dit hier!

Deel dit artikel
Back to top