Wedding

Zien: Blake Lively beviel vrijdag en ging gisteren alweer naar een bruiloft!

Zwanger zijn is niet altijd een pretje en ook bevallen is iets wat de meeste vrouwen niet gemakkelijk afgaat. Toch presteerde Blake Lively het om afgelopen vrijdag haar tweede spruit op de wereld te zetten en gisteren alweer op hoge hakken naar een feestje te gaan.

Vrijdag werd het gezin Lively/Reynolds uitgebreid met naar het schijnt een meisje. Zowel Blake als hubby Ryan hebben nog niks gezegd over hun nieuwe baby, ze hebben al een dochter genaamd James (2), maar de woordvoerders van de twee bevestigen dat de actrice vrijdag bevallen is. 

Vaak moeten vrouwen even in de plooi komen als ze net een kind op de wereld hebben gezet maar Blake wilde gisteren absoluut niet een feest missen. Het was dan ook niet zomaar een festijn: haar beste vriendin ging trouwen en dat is niet iets wat je zomaar even afzegt.

Blake deelde foto's op Instagram van zichzelf en de prachtige bruid. Ook werd ze op straat onderweg naar het festijn vastgelegd door paparazzi. De blondine ziet er stunning uit en loopt alweer op hoge hakken! Wij doen het haar absoluut niet na...

Bekijk meer foto's van Blake onderweg naar de bruiloft hier.

 

@jessicarose617 's KILLER details...

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op

 

[Blake attending her friends wedding on October 2, 2016 in NYC🌸] I wish I could be like blake two days after having a baby! #blakelively

Een foto die is geplaatst door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Blake Lively Fan☼ (@blkelively) op

Deel dit artikel
Back to top