Fashion

Alles over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wat jij moet weten

Het is iets waar alle gadget freaks en iPhone fans ieder jaar naar uitkijken: de Apple presentatie in september waar alle nieuwe producten gelanceerd worden. Vorige week was het zover en werden alle details bekendgemaakt over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Even op een rijtje wat je kunt verwachten van de nieuwe iPhones. Niet alleen zijn de iPhone 7 en 7 Plus spatwaterbestendig (altijd handig!), dankzij het nieuwe camerasysteem maak je mooiere foto's en video's dan ooit. De kleuren zijn levendiger, je kunt nog betere kiekjes maken bij slecht licht en Facetimen wordt nog leuker omdat het beeld nog scherper is. 

Bij de iPhone 7 Plus is het nog wat geavanceerder: deze heeft twee camera's op de achterzijde (links de groothoeklens en rechts de telelens) die werken als één waardoor je 12 megapixel groothoekfoto's kunt maken, 2 x optische zoom en 10 x digitale zoom hebt. Ook kun je binnenkort werken met het scherptediepte-effect voor een professioneel resultaat.

Zowel de iPhone 7 (4,7 inch) als 7 Plus (5,5 inch) zijn voorzien van een Retina HD-display waardoor de kleuren die op je telefoon weergeven worden, levendiger zijn dan ooit. Ook zijn beide iPhones 2 x sneller dan iPhone 6 en kun je langer dan ooit doen met de batterij. Laat die powerbanks dus vanaf nu maar thuis. Dankzij de nieuwe stereo speakers kan het geluid op de iPhone 7 en 7 Plus trouwens nog harder. 

Dan nog even over het design (zeker niet onbelangrijk). De iPhone 7 en 7 Plus zijn verkrijgbaar in goud, zilver, roségoud en twee nieuwe kleuren zwart: zwart (mat) en gitzwart (glanzend). Voor die laatste optie is een proces van 9 stappen gebruikt waardoor je niet kunt zien waar het aluminium ophoudt en het glas van het scherm begint. Fancy hoor! De nieuwe thuisknop van de iPhones is beter dan ooit: slijtvast, drukgevoelig, snel, dankzij de Taptic Engine krijg je snel feedback én de de knop is aan te passen op jouw voorkeuren. 

Vanaf 16 september zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te verkrijgen in Nederland, dus natuurlijk ook bij KPN!

Deel dit artikel
Back to top