Fashion

Kanye's Yeezy 4 show was een grote chaos mede dankzij flauwvallende modellen

Het verliep niet helemaal vlekkeloos, de show van Kanye West’s Yeezy Season 4. Nog voor de show goed en wel begon (1,5 uur te laat) was er al een gigantische chaos ontstaan.

Gistermiddag was het aan Kanye West om zijn nieuwe collectie voor Adidas te showen en Mr. Kim Kardashian deed dat in New York op Roosevelt Island. Gelukkkige gasten die bij de show aanwezig mochten zijn werden dit keer niet, zoals gewend tijdens NYFW – New York Fashion Week – met prachtige auto’s van A naar B vervoerd. Yeezy verzocht zijn gasten om in een alles behalve glamorous schoolreisbusje plaats te nemen.

Hoewel er met de bus maar zo’n 10 kilometer overbrugd moest worden, zaten de modemensen meer dan een uur erin en daar waren ze alles behalve blij mee. Aangekomen op de bestemming vonden de gasten modellen in nude kleurige bodysuits in de brandende zon op een grasveldje. Iets wat voor de modellen alles behalve comfortabel was. Eén model viel zelfs flauw (!) terwijl andere moesten gaan zitten om niet ook van hun stokje te gaan.

Kim Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner waren op dat moment nog niet van de partij, iets waardoor volgens veel gasten waardoor de show zoveel vertraging opgelopen zou hebben.

Anderhalf uur na de tijd waarop de show zou moeten beginnen, stapte het eerste model dan eindelijk op de catwalk die gelegd was in het Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Park. Naast dat verschillende modellen flauwvielen en moesten gaan zitten, struikelden er ook een aantal op de catwalk. Onder andere modellen en it-girls Chanel Iman en Sofia Richie bewandelden de runway van Yeezy Season 4 en deden dat in strakke bodysuits en oversized jassen.

De meningen over de show waren dus verdeeld. Zowel Kanye’s entourage Kim, Kylie en Kendall zagen er alles behalve vermaakt uit, maar ook fashion editors waren less than pleased. Zo twitterde Gerald Flores, editor in chief van Sole Collector: “Overheard on the Yeezy Season 4 bus: ‘It feels like we’re being kidnapped”. Anna Wintour, die een keer niet haar alles verhullende zwarte zonnebril op had, keek verveeld uit haar ogen en zelfs de mensen thuis die via Tidal de live stream probeerden te volgen spraken op social media hun ongenoegen uit.

Modellen in Spandex achtige outfitjes, hoodies, turtleneck jurken, broeken, oversized sweaters en Kanye’s nieuwe accessoires als sieraden en boots, inclusief Kim’s doorschijnende plastic overknee’s, maakten hun weg over de catwalk.

Bekijk foto's van de show hier!

Beeld: Getty Images

 

Yeezy Season 4

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Deel dit artikel
Back to top