Winnen

WIN! 3x2 kaartjes voor Bridget Jones's Baby én super leuke Bridget pakketten

Lang verwacht en eindelijk hier! Onze favoriete single lady Bridget Jones is terug en hoe! Met Bridget Jones’s Baby is het vervolg, jaren later, hier en wij mogen 3x2 kaartjes weggeven. Plus, hele leuke pakketten geheel in de stijl van onze geliefde Bridget.

Zullen naast Colin Firth als Marc Darcy en Renee Zellweger als Bridget Jones ook de “absolutely enormous panties” een comeback maken op het witte doek? 15 september kom je erachter én jij kunt kans maken op gratis kaartjes voor deze must watch derde film van Bridget Jones. Helaas is Hugh Grant als Daniel niet van de partij, maar voor hem in de plaats een hele sexy Patrick Dempsey die Bridget’s nieuwe love interest zal spelen.

Als dat maar goed gaat? Natuurlijk niet! Zoals we van Bridget kunnen verwachten weer een hele film met ronduit awkward momenten, nieuwe ‘foutjes’ en hilarische situaties. Maar dat is precies waarom we van Bridget houden “just the way she is”. Kun jij net als wij niet wachten? Bekijk dan alvast hieronder de trailer!

Om eindelijk het lang verwachte vervolg te vieren mogen wij 3x2 kaartjes weggeven voor Bridget Jones’s Baby! Maar, dat is nog niet alles want naast de bioscoop kaartjes geven wij ook drie pakketten weg!


2x de Bridget Jones’s Baby Night in kit inclusief badjas en  1x de Bridget Jones’s Baby Pamper kit met allerlei leuke beauty essentials.

Wat moet je doen?
Klik op de meedoe button en laat ons weten met wie jij het liefst naar Bridget Jones’s Baby zou gaan en waarom! Good luck ladies!

Deel dit artikel
Back to top