Fashion

Even voorstellen: customize je outfit bij Gusto Moda

Zelf je eigen kleding ontwerpen, maar geen zin om ook nog eens zelf plaats achter de naaimachine te nemen? Suzanne Jongert herkent dit als geen ander en lanceerde daarom Gusto Moda, een online portal voor customized fashion en accessoires.

Bij GustoModa.com kunnen wij vrouwen terecht voor customized fashion en accessoires. Hier biedt Suzanne internationale designers een platform die op basis van jouw wensen aan de slag gaan. Het leuke aan Gusta Moda is dus dat je altijd een uniek exemplaar ontvangt!

Waar komt het idee vandaan? Suzanne Jongert werd geïnspireerd door de vele tailor shops in Thailand die zij tegenkwam tijdens een vakantie. Zonder zelf enige kennis kan je daar toch naar eigen smaak en idee een kledingstuk laten maken zonder zelf aan het patroontekenen en naaien te moeten slaan. Super leuk natuurlijk en nog niet vanzelfsprekend in ons eigen landje. Suzanne besloot daarom om met dit idee in Nederland aan de slag te gaan.

Create your Leopard Fringes bij GustoModa.com
Create your Turkuoise Fringes bij GustoModa.com

En niet zonder succes! Gusto Moda is niet je klassieke webshop, hier vind je bijzondere one of a kind producten die je naar eigen smaak kunt aanpassen en pas worden gemaakt na bestelling. Zo is er geen voorraad nodig en heb jij als klant altijd een uniek exemplaar. Toch leuk zo tussen alle H&Mmetjes en Zaraatjes.

Dat niet alleen het platform biedt ook kansen voor innovatieve ontwikkelingen zoals 3D printing, digitaal kleding passen en ibeacons.

Beeld: So Far So Sabine

Create your Grey Black Sharon Fringe bij GustoModa.com 

Genoeg gepraat, want de website GustaModa.com is meer dan de moeite waard! Klik hier om meer te zien en bekijk ook even onze favoriete items hieronder!

Create your lyric necklace bij GustoModa.com

Foto: So Far So Sabine

Ana Dyla Earring bij GustoModa.com

 

Deel dit artikel
Back to top