Fashion

Alles over Doutzen's samenwerking met Hunkemöller

Het kan je niet ontgaan zijn: na een tijdje uit de lingerieindustrie verdwenen te zijn nadat haar samenwerking met Victoria's Secret voorbij was, heeft Doutzen een nieuwe deal in de wacht gesleept. Het Nederlandse supermodel is namelijk het nieuwe gezicht van Hunkemöller!

Maar wat kunnen we verwachten van deze samenwerking? Niet alleen is Doutzen the face and body van Hunkemöller, ook heeft ze daadwerkelijk meegedacht aan haar eigen lingerielijn genaamd 'Doutzen's Stories'. 

"Ik zit al een tijdje in de modewereld, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij! Ik ben echt trots om de wereld wat meer van mezelf en mijn passie voor lingerie te laten zien met mijn collectie voor Hunkemöller. Het is een merk dat dichtbij me staat en waar ik mee ben opgegroeid in Nederland, een merk met een sterk erfgoed", aldus Doutzen.

We kunnen zeker twee jaar lang de winkels van het lingeriemerk bezoeken om de collectie van Doutzen te kunnen shoppen want zo lang duurt de samenwerking in ieder geval. De eerste setjes zijn voor het eerst online te verkrijgen op 27 oktober dit jaar en liggen van 31 oktober in de winkel. De items zijn geprijsd van € 14,99 tot € 44,99. Nieuwsgierig naar de collectie? Bekijk deze onderaan dit artikel.

Natuurlijk zijn er ook wat campagnebeelden geschoten van de eerste collectie, waaronder een filmpje, én vertelt Doutzen even wat meer over zichzelf en haar samenwerking met Hunkemöller in een andere video.


Deel dit artikel
Back to top