Mama

Carice van Houten is bevallen van een...

Actrice Carice van Houten had al een tijdje een enorme buik en is dan gisteren eindelijk bevallen. Van een echte mensen baby dit keer en niet de enge Shadowbaby waaraan Carice geboorte gaf in de hitserie Game of Thrones.

Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce hebben gisteren een schattig jongetje mogen ontvangen of zoals Guy Pearce het op zijn Twitteraccount aankondigde. “A cute little package arrived and tol dus his name’s Monte Pearce. We think we’re gonna keep him. Placenta Smoothie anyone?”

Die placenta smoothie slaan wij liever over, maar wij zouden wel graag een kiekje willen zien van de pasgeboren baby boy van Carice. In plaatst daarvan moeten wij het voor alsnog doen met een kiekje van een porseleinen hertenmoeder met baby.

 

❤️Monte❤️

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Carice werd twee weken geleden al met een grote tas in een ziekenhuis in Amsterdam gespot waardoor de geruchtenmolen over een bevalling was geboren. Het babytje in kwestie alleen nog niet, die kwam gisteren dus ter wereld.

Welkom Monte Pearce, met een naam als deze en ouders als Carice en Guy kan het anders dan dat hier een beroemde baby is geboren!

 

Almost don't fit the mirror anymore..

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Deel dit artikel
Back to top