Beauty

Dior's Rouge Dior heeft een make-over gekregen

Vrouwen en lipstick, het is een liefde die nooit zal slijten. Eén van de meest iconische lipsticks, en dat al sinds 1953, is de Rouge Dior. Geinspireerd op de Trafalgar collectie, bestaande uit meer dan 200 rode japonnen, veroverde Dior de wereld met deze lipsticklijn. Dit jaar gaf Peter Philips (creative and image director van Dior make-up) de collectie een make-over. 

Nieuw is bijvoorbeeld het meer dan 16-urige draagcomfort. Ondanks dat de lipstick zo lang goed blijft, voelt deze heerlijk aan op de lippen: mede dankzij mangoboter. Met behulp van het zogenaamde Shade Perfector Complex technologie is de tint echt zoals je 'm ziet wanneer de lipstick nog in de huls zit. Ook is de collectie aangevuld met zeer matte tinten waaronder gedurfd zwart, onder de naam Rouge Dior Extreme Matte.

De vernieuwing van Rouge Dior is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende lipliners, lipgloss en nagellakjes. De collectie is vanaf 7 september verkrijgbaar bij de Dior erkende verkooppunten. Deel dit artikel
Back to top