Fashion

Dit zijn de beroemde dames die schitteren op de Pirelli kalender van 2017

In al het MTV VMA geweld is er heus ook nog wel ander nieuws. Ieder jaar presenteert bandenmerk Pirelli een nieuwe kalender die vaak vol staat met sexy ontklede celebrities. Ook dit jaar zijn er weer heel wat sterren die poses aannamen voor een topfotograaf en vandaag kun jij er al een preview van zien.

Nicole Kidman, Penelope Cruz, Lupita Nyong'o, Kate Winslet, Lea Seydoux, Helen Mirren, Uma Thurman, Robin Wright, Zhang Ziyi, Charlotte Rampling, Alicia Vikander, Julianne Moore, Rooney Mara, Jessica Chastain en Anastasia Ignatoya (als enige dame niet een actrice maar een politicologe aan de Moscow State University) namen sexy poses aan voor de fotograaf van dit jaar: Peter Lindbergh. Hij schoot al twee keer eerder de kiekjes voor de Pirelli kalender, namelijk in 1996 en 2002.

Opvallend is dat het merendeel van de dames keurig de kleren aanhoudt: een trend die de afgelopen de kop opsteekt. Zou het iets te maken hebben met dat we het gros van de celebrities allemaal al een keer naakt hebben gezien op social media en tv en dat de nieuwheid er vanaf is? Wie weet...

Bekijk een preview van de kalender hieronder. 

Deel dit artikel
Back to top