Fashion

De coolste en de minder mooie outfits bij de MTV VMA's!

Het is hét evenement waar we aan het eind van de zomer naar uitkijken: de MTV Video Music Awards. Celebrities halen alles uit de kast om de paparazzi lenzen op zich gericht te krijgen en ook dit jaar is het zeker weer gelukt.

Beyoncé was duidelijk de ster van de avond. Niet alleen sleepte ze de meeste awards in de wacht, ook had ze een grote entourage bij zich op de rode loper. Blue Ivy was van de partij maar ook veel van de gezichten uit de Forward/Freedom video van haar album Lemonade. Gedurende de show gaf ze een 16 minuten durende performance en tijdens het ophalen van de awards droeg ze meerdere outfits. Op de rode loper had Beyoncé zich gehuld in een mintgroene jurk van Francesco Scognamiglio met opvallende verenpartij rond haar schouders. 

Vanzelfsprekend waren ook Kim Kardashian en Kanye West van de partij. De reality ster showde haar ranke figuurtje in een deels doorschijnende outfit. Het jurkje combineerde ze met een wetlook kapsel. Kanye droeg een witte jeans met een t-shirt in dito kleur met de tekst 'famous' erop.

Nicki Minaj was ook een opvallende verschijning in een blauwe jurk van Bao Tranchi met cut-outs en Britney Spears zag er jonger uit dan ooit in een Julien MacDonald jurk met een see-through paneel aan de zijkant van haar lichaam. Ariana Grande schudde haar lieflijke Disney imago van haar af in een outfit van Alexander Wang en Rita Ora ging verscheen in een extravagante look van Marc Jacobs bestaande uit kant en veren ten tonele. 

Rihanna sloeg de rode loper over maar nam tijdens de show wel een award in ontvangst van (lover?) Drake in een grandiose zilverkleurige jurk. Ook Baddie Winkle, de bad ass grandma die wel van mode houdt, had de tijd van haar leven tijdens de MTV VMA's en droeg een outfit die op Britney's Toxic video geinspireerd leek te zijn. 

Actrice Hailee Steinfeld zag er geweldig uit een in kleurrijk jurkje van Balmain. Iemand die wat ons betreft een minder geslaagde outfit aan had was Alicia Keys: de rode Just Cavalli jurk met dropped waist deed weinig goeds voor haar figuur.

Welke outfit is jouw favoriet en wat kan volgens jou echt niet?

Zangeres Beyoncé
Zangeres Beyoncé en haar dochterje Blue Ivy
Zangeres Beyoncé en haar entourage
Reality ster Kim Kardashian en rapper Kanye West
Rapper Nicki Minaj
Rapper en zanger Drake met zangeres Rihanna
Actrice en zangeres Ariana Grande
Actrice Hailee Steinfeld
Model Amber Rose
Model en presentatrice Heidi Klum
Model Hailey Baldwin
Popgroep Fifth Harmony
Model Joan Smalls
Producer Swizz Beats en zangeres Alicia Keys
Model Naomi Campbell
Reality ster Snooki
Model Stella Maxwell
Zangeres Britney Spears
Model Taylor Hill
Zangeres Rita Ora
Personality Baddie Winkle

Deel dit artikel
Back to top