Beauty

Deze haar trend gaat het helemaal worden deze herfst

Hoewel de zomer bij ons nu pas echt doorgebroken lijkt te zijn, weten we allemaal in ons achterhoofd dat de laatste zomeruurtjes zijn geslagen. Tijd dus om ons op te maken voor het nieuwe seizoen. Een nieuw jaargetijde een nieuwe look.

De herfst komt eraan en we kunnen zo zoetjes aan gaan bedenken welke zomeritems er mee gaan naar onze herfstgaderobe en welke naar de zolder mogen. Met het veranderen van je outfit komt natuurlijk ook het haar. Hoewel rose gold de haar trend van de zomer past de herfst haar trend zich daar naadloos op aan. Alhoewel de herfst haar trend van 2016 een stuk heftiger lijkt te zijn.

 

Thanks @alexbrownsell for my tango hair @volcomwomens

Een foto die is geplaatst door Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) op

Tijdens ons dagelijkse rondje Instagram valt het ons op dat er steeds vaker een knallend perzik haarkleurtje op ons beeldscherm verschijnt. Eerst was daar Kylie Jenner die een perzik kleurige pruik rockte op Coachella en nu zien wij de perzik haar trend steeds vaker verschijnen.

 

πŸ‘ peachy pink colour by @riesshatcher on @xemmawilliamsonx πŸ‘ #mysassoonhair #sassoonacademy #peachhair #pinkhair #instahair

Een foto die is geplaatst door MYSASSOONHAIR (@mysassoonhair) op

Model Georgia May Jagger is de laatste celeb die haar lokken voorziet van de herfst trend en ging naar haar kapper voor een full-on perzik kleur. Wij houden wel van een opvallend kleurtje, dus ben je op zoek naar wat inspiratie? Probeer vooral de hashtag peach hair even uit!

 

PEACHY VIBES πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Een foto die is geplaatst door Baseline Hairdressing (@baselinehairdressing) op

 

I Look creepy af but hair is πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ”₯ the one and only colour queen my @harrietmuldoon @bluetitlondon

Een foto die is geplaatst door Jessie (@jessicaannewoodley) op

 

@freddie.hair @bleachlondon fuuucked my shit up ✨πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯✨

Een foto die is geplaatst door Cailin Russo (@cairusso) op

Deel dit artikel
Back to top