Beauty

Fashionscene was bij de lancering van Essie's Gel Couture lak in NL

We love Essie! De kwaliteit, de kleurtjes en de prijs zorgen ervoor dat het één van onze favoriete nagellakmerkjes is. In de VS kunnen ze op dit moment al genieten van de gellac van die je zelf thuis kunt opdoen (zonder lamp!) maar gelukkig is het in Nederland in september ook zover.

Dan is de zogenaamde Gel Couture lak ook verkrijgbaar bij de Nederlandse verkooppunten van het merk, waaronder Bol.com. De komst van het product naar Nederland moest natuurlijk gevierd worden en daarom werd Fashionscene (naast andere media) uitgenodigd om kennis te maken met de Gel Couture lijn. En hoe kun je dat beter doen door de handen ineen te slaan met Dorhout Mees waar Essie al een tijdje de nagellak van verzorgd tijdens de shows?

De verschillende fases van een productie van een modeshow werden gekoppeld aan de verschillende kleurlijnen binnen de collectie: atelier, first look, fashion show en after party.

Maar even terug naar het lakje. We hebben 'm zelf natuurlijk even thuis getest. Je brengt twee laagjes van de kleur die jij wilt op en maakt het geheel daarna af met een speciale topcoat. So far, so good: de gellac zit nu (4 dagen later) nog perfect!

Beeld: Peter Stigter
Deel dit artikel
Back to top