Fashion

Amy Schumer had het duidelijk niet erg naar haar zin tijdens het MET Gala

Het is alweer een paar maandjes geleden maar in mei dit jaar was de modewereld in rep en roer vanwege het MET Gala. Tijdens het evenement in het New Yorkse Metropolitan Museum of Art verschijnen celebrities en de crème  de la crème van de modewereld in de mooiste looks om geld op te halen ten bate van het museum en haar jaarlijkse modetentoonstelling.

Aan het hoofd van de organisatie staat Vogue's hoofdredactrice Anna Wintour en mensen dromen dan ook van een uitnodiging voor het evenement op de deurmat, maar Amy Schumer slaat de komende keren over. Afgelopen editie was ze aanwezig en ze vond het alles behalve leuk.

Tijdens een interview met Howard Stern strooide ze met quotes als 'It was so un-fun', 'It sucked' en 'I did not enjoy it at all'. Oké, duidelijk: maar waarom? Volgens haar was iedereen opgedirkt als een stelletje 'assholes'. Ondanks dat Amy wel op de cover van het Vogue nummer van afgelopen juli stond in de VS, is mode ook niet echt haar ding. 

Het enige coole was dat ze Beyoncé heeft ontmoet en even met haar heeft gesproken. De conversatie? Beyoncé: "Is this your first MET?". Amy: "It's my last". Zelfs het feit dat ze gehuld was in een custom made outfit van Alexander Wang en aan zijn zijde mocht staan op de rode loper, hielp niet.

We gaan graag een keer in jouw plaats hoor Amy! Als je nu nog een uitnodiging krijgt überhaupt...

Amy kijkt ook niet bepaald blij hier... - Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top