Winnen

WIN! 5x 50 euro shoptegoed van FashionMania.nl

Ben jij gek op shoppen? Wij ook! Daarom vinden wij het super leuk dat wij nu 5 fashion addicts blij mogen maken met 50 euro aan shoptegoed van FashionMania.nl!

In fashion there’s never a dull moment en daar weten de fashionista’s achter FashionMania.nl heel goed op aan te haken.  Een middagje shoppen beschouwen wij als cardio en doen we dan ook maar al te graag. Wat we alleen nog liever doen, dan op een drukke zaterdagmiddag in een lange rij te moeten wachten om vervolgens in een veel te klein paskamertje met stoffige vloeren en slechte verlichting kleding passen, is shoppen vanuit onze luie stoel!

Wijntje erbij, bakje chips en heerlijk scrollen tussen de snel wisselende collectie vol betaalbare topitems van FashionMania.nl, zonder dat je bankrekening lijdt onder die shopverslaving en stijlobsessie. Want hoe leuk het ook is om pakketjes te ontvangen van je favoriete webshop, voor de portemonnee is het niet altijd even prettig. Om jou, en ook je portemonnee, blij te maken mogen wij nu 5 x 50 euro shoptegoed weggeven van FashionMania.nl!

Bij FashionMania.nl vind je kleding volgens de trends van nu, maar in tegen stelling tot wat je bij de standaard kledingwinkels in de rekken ziet hangen, doet de eigenzinnige webshop het net een beetje anders én veel betaalbaarder. In de digitale winkelrekken van FashionMania.nl vind je heerlijke basics, te gekke accessoires en ultieme musthaves. Maar, wanneer je bij FashionMania.nl shopt kun je ervan uitgaan dat je een uniek exemplaartje in handen hebt en je niet zo snel iemand tegen het lijf loopt met exact dezelfde look (hoe awkward?!). FashionMania.nl koopt namelijk van alle items een beperkt aantal exemplaren in.

Welke merken dat zijn? Laten we je alvast een tipje van de sluier geven! Bij FashionMania.nl vind je onder andere items van LA Sisters, Eight Paris en Sixth June die jij dus als winnares kunt shoppen! Alvast proeven van FashionMania.nl? Klik dan hier om de collectie te bekijken. Maar, vergeet ook niet mee te doen met onze winactie om zo kans te maken op 50 euro shoptegoed van FashionMania.nl!

Klik op de onderstaande meedoe button en wie weet mogen wij jou binnenkort blij maken! Succes ladies!

Deel dit artikel
Back to top