Wedding

Dit is de meest populaire bruidsjurk op Pinterest

We willen allemaal die ene prachtige, one of a kind, unieke bruidsjurk voor de mooiste dag van ons leven vinden en daarom struinen alle brides to be, en stiekem ook alle vrijgezelle dames, Pinterest af om weg te dromen bij de prachtige bruidsjurken die het web te bieden heeft.

Mocht je tijdens het plaatjes kijken je oog als aanstaande bruid hebben laten vallen op een bruidsjurk van Grace Loves Lace, dan kunnen wij dat helemaal begrijpen. Ook wij zijn betoverd door dit prachtige romantische exemplaar. Jammer voor iedereen die zichzelf al in gedachten in deze jurk naar het altaar zag schrijden, want deze jurk is hartstikke uitverkocht. Wat je met 2,5 miljoen pins waarschijnlijk ook niet zal verbazen.

De jurk heeft de naam “ The Hollie” en is een combinatie tussen een korte mini jurk met daarover een lange overjurk van kant. De jurk is semi doorschijnend, heeft spaghetti bandjes en bloemendetails. Daarbij komt dat de jurk prachtig mee beweegt tijdens het lopen en romantisch wappert in de wind. Deze jurk werd door het Australische merk verkocht in de maten XXS en XL, wat ook opmerkelijk is voor bruidsjurken.

Deze door Pinterest actievelingen geroemd tot perfecte trouwjurk koste bijna tweeduizend dollar, wat voor een bruidsjurk een acceptabele prijs is. Gelukkig heeft Grace Loves Lace een nieuwe variant op de jurk ontworpen "The Hollie 2.0"!

Deel dit artikel
Back to top