Winnen

WIN! De ultieme festival kit voor je smartphone twv 75 euro

Een festival bezoeken zonder telefoon? Ons niet gezien en met deze festival kit vol fijne goodies waar je smartphone, en dus jij, niet zonder kan op een dag vol fun haal jij het maximale uit elk festival. Om nog maar te zwijgen over alle te gekke onvergetelijke momenten die jij vastlegt met de camera van je phone.

Onlangs werd er een onderzoek gedaan naar mensen met een smartphone op een festival. Festival De Beschaving in Utrecht plakte de telefoons van duizend bezoekers af, wat bleek? De offliners hadden het leuker dan de mensen die wel online bereikbaar waren met hun mobieltje.

Daar kunnen we wel in komen, zo zit je natuurlijk niet tijdens een optreden van je favoriete band opeens te appen. Maar, hoe zit het dan met de foto’s?! Precies, zet je telefoon dus lekker op vliegtuig stand en maak gebruik van de selfie camera lens om die onvergetelijke dag met vriendinnen vast te leggen met bijzondere foto’s. Ben je lekker aan het losgaan en je telefoon valt dan is dat meer dan vervelend. Daarom zit er in dit ultieme festival pakket ook een heel fijn hoesje die je ook nog eens zelf kunt uitzoeken wanneer je het pakket wint! Overigens zijn de OnePlus 3 hoesjes ook heel leuk, dus kies degene die het beste bij je telefoon past!

Die twee dingen alleen maken een festival mét telefoon al leuker, maar in de festival kit zit ook een ventilator voor op je smartphone. Deze verkoeler is verpakt als hippe Instax camera wat de boel allemaal nog hebberigmakender maakt. Trouwens, heb jij een Motorola Moto G4 of een Motorola Moto G4 Plus, dan hoeft ook jouw telefoon niet saai te zijn!

Ow, hadden we het al over de powerbank gehad? In de kit zit dus ook een powerbank in de vorm van een cola blikje! Teveel selfies gemaakt waardoor je telefoon bijna leeg is? No panic, met de powerbank is deze zo weer opgeladen. Je moet wel van hele goede huizen komen wil je nu nog beweren dat een festival zonder smartphone leuker is dan met!

Kortom, wat kun je winnen?
- Coca Cola Powerbank: €24,95
- Selfie cameralens met clip: €13,95
- Remax Camera design ventilator: €17,95
- Festivalhoesje naar keuze t.w.v. €17,95 (kortingscode)

Doe hieronder mee via de button en maak kans op deze leuke festival kit. Succes ladies!

Deel dit artikel
Back to top