Beauty

FAIL! Dit de grootste beauty blunder die Kendall Jenner ooit maakte

Met een familie als die van Kendall Jenner waarbij haar zussen de deur niet uit gaan zonder een flinke ‘touch up’, of zeg maar gerust drie uur durende make-up sessie zou je het misschien niet verwachten. Maar ook dit supermodel heeft wel eens een beauty blunder gemaakt hier en daar.

Als er iets is waar Kendall spijt van heeft op beautygebied, dan is het wel dit. “When I was younger, on a totally weird whin, I plucked out all of my eyebrows!”

Het gebeurd de beste onder ons, we raken zo tweezer happy dat binnen no-time je gehele wenkbrauw is verdwenen. “Thankfully, they grew back, but my sisters flipped OUT. And, of course, I had to go to camp with all the cute surfer boys. Completely. Mortifying.” Vervolgt het Jenner zusje op haar website.

Uiteindelijk resulteerde dit in het feit dat Kendall Jenner niet meer in de buurt van een tweezer mocht komen en dat het supermodel vanaf haar veertiende langs een beautyspecialist werd gestuurd. Misschien ook maar beter om de brows door een professional te laten doen.

 

whyyyyy mom?!

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

Deel dit artikel
Back to top