Beauty

Creëer een natuurlijke glow met deze nieuwe lijn van Estée Lauder

Een natuurlijke gezonde gloed willen we allemaal wel maar helaas kan het niet altijd zo'n feest zijn. Stress, een paar nachten slecht geslapen of hormonen die in de war zijn. Gelukkig komt Estée Lauder nu met een collectie producten die een natuurlijke glow verzorgen genaamd Genuine Glow.

De lijn bestaat om te beginnen uit een Priming Moisture Eye Balm. Zoals de naam al zegt, breng je deze onder je ogen aan: ideaal om een uitgeruste look te creëren. De Priming Moisture Balm met SPF15 breng je over je gehele gezicht aan voor een egale look.

Vervolgens gebruik je de Blushing Creme for Lips and Cheeks om een kleurtje aan te brengen op je lippen. Dit product is in twee kleuren verkrijgbaar. Met de Eyelighting Creme for Eyes and Face (verkrijgbaar in 3 tinten) licht je de plekken op je gezicht op die wel in de schijnwerpers mogen staan: je jukbeenderen, je neusbrug en je oogleden. Tot slot maak je de look af met de Reviving Oil Lip Tint.

De Genuine Glow producten van Estée Lauder zijn vanaf nu exclusief online verkrijgbaar bij Ici Paris XL en Estée Lauder.

Deel dit artikel
Back to top