Wedding

Alexander Wangs muse trouwt in speciaal voor haar ontworpen Balenciaga outfit

Het zijn van een beroemd model levert natuurlijk al de nodige goodies op, maar ben je ook net als Belgische model Hanne Gaby Odiele de muse van een designer als Alexander Wang, dan heb je gelijk de jackpot te pakken.

Afgelopen weekend stapte Hanne in het huwelijksbootje met haar verloofde John Swaitek en dat deed ze niet zomaar in een jurk. Alexander Wang zorgde voor een one-of-a-kind speciaal voor haar gemaakte unieke Balenciaga jurk of eigenlijk ensemble!

Uiteindelijk werd het ja-woord niet in een jurk gegeven, maar Hanne droeg een pantalon met hele wijde pijpen, een kanten top en een off-white cape met capuchon. De hele trouwerij was prachtig. De bruidsmeisjes, waaronder model Anna Ewers, droegen lila slipdresses en de setting was sprookjesachtig duister. Denk roodkapje met een hippie vibe.

Hanne Gaby Odiele is tijdens de carriere van Alexander Wang regelmatig model geweest voor zijn campagnes en de designer ziet het Belgische model dan ook als een echte muze. Niet gek dus dat Alexander Wang haar een speciale Balenciaga cadeau deed.

Bekijk de foto’s van de sprookjesachtige bruiloft hieronder.

 

Best weekend of our lives! Thank you for sharing the love with us ✨💗

Een foto die is geplaatst door Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) op

 

Bestest Friends, most sexy and most dedicated bridesmaids ever! I love you all so much! 💕✨

Een foto die is geplaatst door Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) op

 

Happiest moment in my life! 🙌💗 pic by @nickjrea

Een foto die is geplaatst door Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) op

Deel dit artikel
Back to top