Fashion

Sarah Jessica Parker speelt in nieuwe veelbelovende HBO serie

Ondanks dat opnames voor Sex And The City nu al een paar jaar definitief voorbij zijn, kunnen we Sarah Jessica Parker niet los zien van haar rol als Carrie. Het is dan ook zo'n leuke serie! Wellicht, en hopelijk voor haar, komt daar nu verandering in nu SJP het boegbeeld is van een nieuw veelbelovend verhaal van HBO.

Divorce heet de serie en draait, zoals de titel al zegt, om een scheiding. Na tien jaar getrouwd te zijn en twee kinderen te hebben gehad, komt Frances (gespeeld door SJP) erachter dat ze haar leven over een andere boeg wilt gooien. Ondanks dat mode ook een grote rol zal spelen, hetzij op een andere manier want Frances draagt enkel vintage, zullen er weinig gelijkenissen zijn met Carrie. 

"Frances was her own person. From the moment I read the pilot, she was so distinct from not only Carrie, but any character I've ever played. I don't think that we actually talked a lot about trying to make her different. This story is different. I was always interested in the story of marriage. That's how this all started. By virtue of just that interest alone, it was automatically different", aldus SJP.

Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is niet bekend maar vanaf 9 oktober is Divorce bewonderen in de VS. Bekijk een trailer en een sneak peek van de serie hieronder.

Deel dit artikel
Back to top