Fashion

Cara Delevingne prijkt op September issue van Vogue UK

Toen Cara Delevingne haar officiële vertrek uit de modewereld aankondigde, leek het er even op dat de Britse nooit meer op de covers van magazines zou prijken: laat staan de voorpagina scoren van een septembernummer (dé belangrijkste uitgave van het jaar). Gelukkig is dit niet het geval. 

Ook als actrice en als iemand die symbool staat voor bi- en homoseksualiteit is de 23-jarige interessant genoeg voor Vogue. Cara heeft nu maar liefst haar vijfde Vogue UK cover te pakken en straalt in een outfit van Balenciaga op de voorpagina van het septembernummer. De foto's werden geschoten door Mario Testino. 

In het blad zelf doet ze een boekje open over haar seksualiteit. "As a child I used 'gay' as a bad word, as in "that's so gay". All my friends did", aldus Cara. "My parents have been so, so supportive. I'm obviously in love, so if people want to say I'm gay, that's great. But we're all liquid - we change, we grow." Ook geeft Cara toe niet eerder zo gelukkig te zijn geweest als nu. 

We zijn benieuwd wie op de andere belangrijke septembernummers zullen prijken. Met name naar Vogue US zijn wij heel nieuwsgierig!

Deel dit artikel
Back to top