Fashion

Kim Kardashian heeft een nieuw kapsel en het lijkt op een helm

Als je constant op de foto gezet wordt door paparazzi en je leven voor een groot deel draait om je looks, is het logisch dat je regelmatig veranderingen wilt aanbrengen aan je uiterlijk. We hebben Kim Kardashian daarom al met heel wat verschillende make-up en hairdo's voorbij zien komen en schrikken dus op van vrij weinig. Dat komt ook deels omdat de curvy beauty met alles wegkomt.

Toch zijn we nu niet erg gecharmeerd van Kim's nieuwe hairdo. Het kapsel, een lange bob, lijkt op een soort helm en doet niet veel goeds voor haar gezicht (zie foto 7 bij de onderstaande link). Jammer! Als er iets meer volume in de coupe zat, dan was er waarschijnlijk niks aan de hand.

Kim combineerde haar nieuwe kapsel trouwens met een pikante outfit voor een lunchdate met hubby Kanye. De reality ster hulde haar lichaam in een legergroen dichtgeregen jurkje die wel een erg hoge split had waardoor je goed zicht had op haar nude onderbroek. We hebben wel eens meer huid van Kimmie gezien maar voor een eetafspraak in de middag is het misschien wel een beetje te sexy.

Bekijk de foto's hier!

Deel dit artikel
Back to top